Badkamervloer IJmuiden

Zoekt u naar een nieuwe badkamervloer in IJmuiden en bent u benieuwd welke materialen daar het best voor geschikt zijn? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met een vloer die zorgt voor een gladde en strakke afwerking. Dit levert de hoogste mate van veiligheid en hygiëne op. Daarnaast zorgt de badkamervloer in IJmuiden op die manier voor een mooie uitstraling, die aansluit bij bijvoorbeeld het tegelwerk waar u in de badkamer gebruik van maakt. U kunt voor de badkamervloer in IJmuiden onder andere gebruik maken van een epoxy troffelvloer, waar we u uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

 

 

Gietvloer

Epoxy troffelvloer in de badkamer

De epoxy troffelvloer in de badkamer vormt een goede keuze. We brengen een laag van 8 – 10mm van gekleurd kwartszand voor u aan. We brengen de epoxymortel met een handspaan aan, om op een ambachtelijke wijze nauwkeurig te kunnen werken. De epoxy troffelvloer is onder andere goed geschikt als badkamervloer in IJmuiden. U kunt er daarnaast gebruik van maken in een magazijn of binnen de horeca, net als wanneer u de keuken van een nieuwe vloer wilt voorzien. U kunt er meerdere kanten mee op, in de badkamer zorgt de troffelvloer voor een veilig, hygiënisch en stijlvol geheel.

Badkamervloer in IJmuiden laten aanbrengen

Wilt u de badkamervloer in IJmuiden laten aanbrengen? We zorgen voor een verzegeling met een epoxy sealcoating en maken gebruik van een 2K PU lak in mat om het geheel voor u af te lakken. U heeft de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren, waardoor u de badkamervloer in IJmuiden volledig naar wens vorm kunt laten geven. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, of bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.