Werkwijze

Alle vloeren worden vooraf geïnspecteerd De voorbehandeling hangt af van de ondergrond en de afwerking van het bestaande oppervlakte. Na inspectie word er gekozen welken van toepassing het beste is. Spatro Epoxy Bouw benadert elke opdracht volgens een vast stappenplan.

Bijvoorbeeld:

  • Stofvrij stralen
  • Diamantfrezen
  • Stofvrij schuren
  • Bougederen met lamellenfrees
Contact opnemen!

Het repareren van vloeren is een specialiteit op zich, Spatro Epoxy Bouw heeft voor elke reparatieklus een andere  techniek. Bij de gaten in vloer hakken ze het beschadigde gedeelte strak en zuigen de reparatie gaten schoon. Een epoxy hechtmiddel word aangebracht en met epoxy reparatiemortel smeren ze de reparatie gaten dicht.

Bij kleinen scheuren in de vloer injecteert Spatro Epoxy Bouw een Taks of een constructie hars en smeert na uitharding de gaten en scheuren met een epoxy plamuur vlak. Grote scheuren worden dicht gesmeerd met een epoxymortel en versterkt met glasvezel verlijming met epoxy hars.

Ook herstellen wij kitvoegen van afvoeren, putten, doorvoeringen met een flexibel membraam kit.

Spatro Epoxy Bouw voert ook diversen betonreparaties  uit van betonlateien en balkonranden, betondakranden met speciale licht gewicht reparatiemortel Dit is een speciaal ontwikkelde reparatie mortel, dat sterk, en duurzaam is.

 

Vloerreparatie

Heeft u een vloer reparatie of heeft u vragen? neem contact op met Spatro Epoxy Bouw IJmuiden.