Coatingvloeren IJmuiden

We zijn de specialist in coatingvloeren in IJmuiden, die we voor u op tal van plaatsen kunnen aanbrengen. U heeft standaard de keuze uit 8 verschillende RAL-kleuren. Heeft u de voorkeur voor een andere kleur? Deze kunt u bij ons aanvragen, we kunnen u er in de meeste gevallen goed mee van dienst zijn. We zorgen op die manier voor hoogwaardige coatingvloeren in IJmuiden, die bovendien goed aansluiten bij de rest van de vormgeving of het interieur. De coating die we aanbrengen is goed geschikt voor vloeren waarbij u last heeft van optrekkend vocht.

Gietvloer

Epoxy coatingvloer laten aanbrengen

Wilt u gebruik maken van een van onze coatingvloeren in IJmuiden? Het is van belang dat het gaat om een ruimte waarin vocht geen rol speelt, behalve wanneer dat van onderaf optrekt. We zorgen voor PU en epoxy vloeren die we afwerken met een speciale coating, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken. De coatingvloeren in IJmuiden hebben een duurzaam karakter en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zorgen ze voor een strakke en stijlvolle afwerking, die de uitstraling van de gehele ruimte sterk ten goede zal komen.

Toepassing van coatingvloeren in IJmuiden

We kunnen de coatingvloeren in IJmuiden op verschillende plaatsen toepassen, zowel thuis als binnen een zakelijke omgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte afwerking voor de vloer in de garage, of wilt u er in het magazijn voor zorgen dat het geheel de strakke uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent? U kunt de coatingvloeren in IJmuiden gebruiken voor het balkon of voor de galerij. Het grote voordeel hiervan is dat u gebruik kunt maken van een antislip bewerking. Wilt u een offerte aanvragen voor de coatingvloeren in IJmuiden, of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.